Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Яреськівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21048784) був реорганізований і увійшов до складу Шишацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбудеться сесія.

Шановні депутати!

26 жовтня 2017 року о 15:00 відбудеться двадцять третя сесія 7 скликання, у приміщенні Яреськівської сільської ради

Порядок денний:

1.Про виділення субвенції  відділу освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА для придбання меблів та побутової техніки для облаштування  підсобного приміщення опорного закладу Яреськівської  ЗОШ  Ι-ΙΙΙ ступенів ім. Ф.П. Борідька.

2. Про виділення субвенції місцевій пожежній охороні в Шишацькому районі на заробітну плату.

3. Про надання дозволу Яреськівській сільській раді  та виділення коштів  на проведення гідроочистки водозабірної свердловини в селі Яреськи Шишацького району Полтавської області.

4. Про надання дозволу Яреськівській сільській раді та виділення коштів на придбання та встановлення відеонагляду в селі Яреськи Шишацького району Полтавської області.

5.Про виділення субвенції Шишацькій селищній раді  для Яреськівської АЗПСМ   на придбання  двох ноутбуків та трьох сумок для ноутбуків.  

6.Про надання дозволу Яреськівській сільській раді на придбання ліцензійного  супроводу програмного забезпечення «АІС «Місцеві бюджети рівня села, селища».

7.Про затвердження Положення про оренду житлового фонду, що перебуває у  комунальній власності Яреськівської громади.

8.Про внесення змін і доповнень  до рішення четвертої позачергової сесії сьомого скликання Яреськівської сільської ради від 24 грудня 2015 року «Порядок встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги».

9.Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих в міжсесійний період  стосовно фінансової діяльності Яреськівської сільської ради в період з 22.08.2017 року по 25.10.2017 року з основної діяльності ради.

10.Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих в міжсесійний період  стосовно фінансової діяльності Яреськівської сільської ради в період з 22.08.2017 року по 25.10.2017 року з особового складу працівників ради.

11.Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих в міжсесійний період  стосовно фінансової діяльності Яреськівської сільської ради в період з 22.08.2017 року по 25.10.2017 року з відпусток працівників ради.

12.Розгляд заяв та клопотань.

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *