Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Яреськівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21048784) був реорганізований і увійшов до складу Шишацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Процедура Е-декларування в Україні, порядок заповнення електронних декларацій

27 січня 2017 року на базі Яреськівської сільської ради відбувся розширений семінар-практикум з питань заповнення електронних декларацій за 2016 рік посадовими особами органів місцевого самоврядування та депутатами відповідного органу.

Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», за рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 10.06.2016 № 2 «Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.07.2016 за № 958/29088, всім особам, уповноваженим на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, до 1 квітня 2017 року подати електронні декларації за 2016 рік шляхом заповнення відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Організатором заходу була Шишацька РДА.  Серед учасників були пристні посадові особи Ковалівської та Федунської сільської ради. Семінар проводили керівник апарату райдержадміністрації Гречка І.І. та начальник відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації Паладі С.П.

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *